Beschermen hsp energie
Collectief Gezondheid HSP Mind

4 eenvoudige tips voor iedereen om jezelf energetisch te beschermen

Als je net als ik gemakkelijk energieën aanvoelt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor andermans gevoelens (en daarbij jezelf nogal eens vergeet), is het superbelangrijk om jezelf energetisch te beschermen. Er zijn meerdere manieren om dat te doen en ik geef je graag vier tips mee die ik gebruik, direct in te zetten zijn en supergoed helpen. Doe er je voordeel mee!

Auraspray

Sinds enige tijd gebruik ik een auraspray. De spray die ik nu gebruik heet Protection en komt van Bali Budda, wat echt een fantastische biologische winkel is op Bali.

De spray bevat etherische olie, stukjes edelsteen (tijgeroog en citrien), pepermunt, citroen en nog wat dingen. Ook is de olie door een Balinese monnik (als ik het goed herinner) geheiligd tijdens de volle maan. Naast de geweldige ingrediënten, heeft de spray een heerlijk zacht luchtje.

In Nederland had ik ook vaak een auraspray. Diegene die ik zelf heel fijn vind is die van Rock Your World :).

De spray kan je over je heen sprayen voordat je de deur uitgaat, of ‘s avonds voordat je gaat slapen. Ik spray mijn hele gezicht, nek buik en aura in, haha, en vind het heerlijk. Ik heb sterk het gevoel dat dit mij goed beschermt.

Echt een aanrader dus om een auraspray te vinden! Naast die van Rock Your World, kun je ze ook in reformwinkels vinden denk ik :).

Witte cirkel

Sinds mijn veertiende ongeveer maak ik gebruik van ‘de witte cirkel’. Geen idee hoe ik er toen bij kwam. Ik denk vanuit intuïtief weten.

Ik gebruikte de cirkel vaak op school. Ik had namelijk vaak oneinigheid met leraren, en gebruikte daarvoor ‘de witte cirkel’.

Zo herinner me nog goed dat de directeur van de school op het punt stond heel boos op mij te worden. Ik was zo bang voor zijn uitbrander – en om van school gestuurd te worden -, dat ik direct een witte cirkel om mij heen deed en dit het enige was waar ik me direct op focuste. Wonderbaarlijk hielp het en reageerde de man in kwestie heel aardig en liep het met een sisser af (en geloof me deze man deed altijd vreselijk en had nog nooit zo kalm en constructief tegen me gesproken). Vanaf toen geloofde ik heilig in ‘De witte cirkel’ en zet deze dan ook wel eens in.

Wat je doet is precies wat het zegt. Visualiseer een witte, heldere, krachtige witte cirkel om je heen. Focus je daarop. Je kan hierbij ook bedenken dat er niks in die cirkel mag komen en alles wat erin wil komen teruggekaatst wordt.

De witte cirkel kan je ook vervangen door glas, want dan kan je makkelijker visualiseren dat alles wat er in jouw veld wil komen terugkaatst wordt, gezien glas dat van nature doet :].

Vraag bescherming aan engelen

Houd je vast, want we gaan diep.

Als je gelooft in aartsengelen, dan kan je ze om bescherming vragen. Diegene die ik vaak om hulp vraag is de vader van de nieuwetijdskinderen: aartsengel Michaël. Ik vraag bescherming en geef hem toestemming, want engelen kunnen jou alleen helpen als je ze toestemming verleent.

Het werkt als volgt:

Bedenk of zeg hardop:

Aartsengel Michaël, ik roep u aan (x3)

Aartsengel Michaël, wil u nu mij bescherming geven (x3)

Aartsengel Michaël ik geef u nu toestemming om mij nu te beschermen (1x)

En ik dank u nu in alle liefde en licht (1x)

kuskus love you (jokie. No worries, engelen hebben vreselijk veel humor! :)).

Er zijn veel aartsengelen, en je kan ze alles vragen (of bedanken) op elk moment, aan welke engel dan ook. Het helpt echt :). In dit fantastisch boekje kan je lezen welke aartsengelen er zijn en waar ze voor staan.

Draag iets zwarts

Deze tip is voor de luiaarden onder ons, die soms wel wat bescherming kunnen gebruiken: draag zwarte kleding.

Voel jij je ook zo chill in zwarte kleding? Dat komt omdat naast dat zwart er cool uit ziet, de kleur ook beschermt! Dus als je geen zin hebt in gedoe, maar wel een belangrijke dag hebt vol prikkels: trek wat zwarts aan. Het werkt…echt ;). Ook rood, of (groen) werkt aardend en dus beschermend.

Draag een edelsteen

Ook edelstenen kunnen je energetisch beschermen. Stenen die je daarvoor kan gebruiken zijn onder andere zwarte toermalijn, labradoriet, robijn, turkoois, Tibetaanse zwarte kwarts, bergkristal en citrien.

Hopelijk heb je wat aan mijn lijstje en deel gerust jouw ultieme supertip in de comments!

Liefs

 

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.