blog hsp hoogsensitiviteit
Blog Persoonlijk

Belangrijke update – een week geen content op blog

Hey!

Even een belangrijke update van mijn kant.

Momenteel ben ik mijn werk naar ‘een next level’ aan het brengen (al doe je dit eigenlijk continu als ondernemer). Zo ben ik bezig met journalistieke opdrachten, campagnes, gastblogs, interviews en mijn e-book (in je kracht komen te staan als HSP’er). Ik merk dat ik echt even tijd nodig heb om niet iedere dag bezig te zijn met bloggen, zodat ik deze tijd kan besteden om onder andere aan mijn bedrijf te werken, en aan mijn e-book dat in februari/maart online komt :).

Daarom neem ik een week blogvrij, en ben ik hier op 1 februari weer :). Dan staat er hier een vers artikel voor je klaar. In de tussentijd ga ik dus even op de achtergrond knallen, en daar zul je updates van zien via mijn social media!

Er staat genoeg op mijn blog, dus neuzel lekker op deze website! Als je iets niet kan vinden, kan je de zoekbalk rechtsbovenin gebruiken :].

Hoop dat jullie een fijne week hebben! Ik ben ook niet mega bereikbaar op mijn DM deze week, maar als je iets wil zeggen schroom dan niet het te sturen! Het wordt sowieso gelezen en dan krijg je bericht in de week van februari.

Heb mega veel zin in dat mijn e-bookie af is. WORDT VERVOLGD.

Voor nu: aye! En see u 😀

XXX

Love you all

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.