Collectief De boodschap van De nieuwe tijd Filosofie Spiritueel

De boodschap van: Lou Niestadt

Lou Niestadt is de tante die je altijd al wenste: super creatief, humoristisch, dolenthousiast en ruimdenkend. Die creativiteit is kenmerkend voor haar werk als illustrator en schrijver. Zo zijn al haar boeken zelfgemaakte art-journals, waarin ze met te gekke illustraties laat zien hoe zij de wereld ziet. Ze vertelt over hoe je gelukkig kan zijn met wat je al hebt, hoe je in overvloed leeft, creatieve oplossingen bedenkt voor drama en nog veel meer. Het zijn gebundelde avonturen vol duidelijke boodschappen, en het kan niet anders dat ze je wel ergens mee inspireert. 

Lou inspireert mij in ieder geval met haar universele inzichten, en ook zeker met haar illustraties an sich. Wanneer ik een creatie van Lou zie, heb ik meteen zin om mijn tekenspullen er weer bij te pakken. Maar eerst tijd voor een vragenronde aan Lou – wat is haar boodschap? – die ze beantwoordt met illustraties 🙏.  Enjoy!

• In je cursus Wild & Free Society leer je mensen hoe je een lichter en avontuurlijker leven leeft door Groots en Meeslepend te Leven, in plaats van groots te worden meegesleept. Wat is je grootste tip om niet het gevoel te hebben geleefd te worden?

• Hoe kan je je vrij voelen als je op dit moment in je leven afhankelijk bent van externe agenda’s (bijvoorbeeld van kinderen, een partner, werkgever et cetera)?

• Je zegt in een interview: ‘Door grenzen te stellen kun je je juist vrij voelen. Dan gebruik je discipline om alle overbodige ballast weg te gooien.’ Kan je dit uitleggen?

• Hoe neem jij pauzes in het leven? 

• In een interview zeg je: niet te veel zoeken, gewoon vinden! Hoe vind je dan? En wat als je niet weet wat je wil vinden?

•  Je scheiding met de vader van je kinderen verliep soepel, en was volgens de Telegraaf ‘er een voor in de boeken’. Jullie gaan beiden flexibel met de partner van de ander en jullie kinderen om. Heb je tips voor anderen die door relatie-/scheidingperikelen gaan, en zich ook soepel en flexibel willen opstellen?

Jongste dochter van Lou, weggegeven door haar beide vaders op haar bruiloft. © Vivian Hoorn

•  Wat is jouw tip voor een creatiever leven?

•  Wat doe jij als je je niet fijn voelt? En hoe leef jij in het moment?

Lou. © Anouk de Kleermaeker

•  Een van jouw boeken heet Less is Luxe, licht en avontuurlijk leven. Is dat de reden dat je een lange tijd bewust (‘social suicide’) geen social media had? 

•  Wie is jouw grootste inspiratiebron?

•  Jij bent toch wel de moeder van de Nederlandse artjournal schrijvers. Heb je een tip voor anderen die ook schrijven met illustraties willen combineren, bijvoorbeeld in de vorm van artjournal of bulletjournaling?

•  Wat is jouw boodschap die jij mensen mee wil geven?

 

Lou is oprichtster van Universal Laws School, een virtuele school waarin Lou a.ka. ‘Juf Universe’ kinderen én ouders de universele wetten leert en hoe je deze overvloedig toepast in het dagelijks leven. ❤︎ 

Zie hier haar website en de Universal Laws School IGTV!

Boeken Lou:

groots-en-meeslepend-leven-boek-lou-niestadt-1-1less-is-luxe-boek-lou-niestadt-

bol.com | Moedige moeders en dappere dochters (ebook), Lou ... 

 

 

 

 

 

 

❤︎

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.