Poëzie

Emoties zijn er om gevoeld te worden

Vanmiddag vroeg ze me: ‘Hoe laat jij dan los?
Ik keek op en antwoorde haar: ‘Dat doe ik niet. Ik laat niet los.’
Haar gezicht keek me vragend aan, en ik vulde aan: ‘Ik laat het juist toe. Ik aanschouw het, kijk ernaar, strijk mijn vingers er langs, zie en voel al haar kleuren en voel het tot in het diepste van mijn vezels. Tot ik het heb doorvoeld zonder schuld.’ ‘Wat gebeurt er daarna?’, vroeg ze zachtjes.
‘Dan laat het mij los’, zei ik kalm. 🌟 

– S.

Emoties zijn er om gevoeld te worden. Hoe meer afstand je neemt, hoe meer je de golven van een afstand aanziet komen. Neem je een duik erdoorheen, nieuwsgierig naar wat erachter ligt? Of laat je je meesleuren? Het mag allemaal. Een golf controleren kan echter niet, leren surfen en afstand nemen wel. Het is aan jou, lief meisje 🌸🌹.

 

 

 

 

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.