Proud of you
Collectief Stories

Ik ben facking trots op jou (vrouw)

Ik ben zo facking trots op ons. Op jou, mijzelf en alle vrouwen die dit werk doen.

Schuld, trauma, verdriet, lijden, rouw, schaamte zoveel schaamte, vermoeidheid angst..zoveel angst. Er zijn zoveel donkere paden bewandeld, waarop we ons afvroegen of er ooit nog licht kwam. En toch ging je door, gingen wij door. β™₯

We blijven kwetsbaar, en werken altijd door. We pakken onze zaklamp wanneer nodig om de meest lugubere donkere plekken te belichten. Om zo laagje voor laagje af te pellen in onszelf. Bij anderen schijnen we ook bij, als ze daar om vragen. Iedere keer lopen we door, om steeds meer te dalen en tegelijkertijd lichter te worden. 🌻

Het is zo facking moeilijk om blokkades en trauma’s in te zien, ervan te herstellen, te transformeren en elke keer opnieuw geboren te worden. En kijk eens waar je nu bent, prachtvrouw. Het was allemaal voor een hoger plan en we hebben zo gezwoecht om te komen waar we nu staan. Samen, maar ook allen op ons eigen pad. ✨

Daarom ben ik zo facking trots op ons. Op jou en mijzelf. Wij, die onszelf helen om paden vrij te maken voor onze nakomelingen. Om zo de aarde een liefdevollere plek te laten zijn, waar we onze lessen leren als aardse wezens. πŸ’™

Liefde, zoveel liefde. En elke keer flikken we het. En het enige wat telt is nu. De nieuwe versie. En het oude transformeren. Ik wil je bedanken mooie vrouw voor het werk wat je hier komt doen. Ik weet hoe lastig het is voor je en wat je hebt meegemaakt. En daarom ben ik zo verdomd trots op jou, en op Ons .

πŸŽ‡ .

PS: Een ode aan de man komt binnenkort, ik ben jullie zeer zeker niet vergeten. We hebben elkaar nodig πŸ’™.

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

πŸ’™

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.