Elle // 2020

In de ban van angst, geschreven door Jonas Kooyman, waarin ik mijn ervaring met angst uitleg. Overigens heb ik geen reguliere therapie gehad, maar alternatieve. Ik pleit dan er ook voor om je eigen medicijn te proeven en te worden voor jezelf (en anderen dat zodoende te leren).

💙💙💙💙💙 Ps: overigens ‘hield ik niet het beeld op dat ik sociaal en druk was’ (nooit zo gezegd). Ik bén sociaal en actief en ik geniet juist van prikkels, alleen had ik dus duidelijk ook een hele andere kant(en) waar ik niet in durfde en kon gaan, omdat het te groot en te abstract voelde. Nadat ik een paar keer crashte, lukte het mij wel om naar binnen te keren en mijn donkere kanten te herkennen en ervan te leren (want angst is niets meer dan onverwerkte emoties/situaties/projecties). En dat kan iedereen als je het écht wil en ervoor gaat 🙏🏼

Lees het artikel op Elle

BN DeStem // 2020

Een ode aan mijn oma Bom

BN DeStem > lees hier het PDF-bestand

Nu.nl // 2020

Interview over het wonen op Bali en meer! 🙂

Lees het interview op Nu.nl

Paravisie // 2019

Interview over mij, mijn werk en Bali

4_ParaVisie_April_2019_Bali

JAIA // 2019

‘Suze Dijkstra (1989) is een (HSP)coach, journalist en blogger. Sinds vorig jaar woont ze op Bali met haar twee honden. We vroegen haar wat het voor haar betekent om helemaal haarzelf te kunnen zijn, met haar sensitieve kracht als super power!’

Lees het interview op JAIA