Leeuwenpoort informatie
Collectief Stories

Leeuwenpoort 8-8

Vandaag 8-8 staat de leeuwenpoort wagenwijd open. Dit betekent dat er een nieuwe lichtenergie op aarde komt. Het is een goede tijd voor manifestatie, nieuwe krachtige ideeën en om innerlijke kracht te verruimen. Nog meer vertrouwen op het nieuwe dat er lang is, alleen jij mag weer upgraden. Vertrouw erop en maak gebruik van deze vurige en krachtige energie, maar ga niet te snel! 🔥💥🦁. Als het te vurig wordt kan je altijd yin oefeningen doen. Zoals yinyoga en meditatie, schrijven, wandelen, natuur in et cetera.

Merk jij iets van deze energie? De hele maand is sowieso de leeuwenenergie aanwezig (tot ergens 24 aug) en die voelt erg diep en krachtig. Ik heb tintelingen bij mijn kruin en werd wakker met energetische schokken, doordat er kundalini-energie vrijkwam. Het duurde een paar seconde en was heel raar om mee te maken! Had ook een rare droom dat iemand een dode kikker op mijn gezicht gooide (maar rare dromen is niets nieuws haha), toen ging ik (ego)dood en werd ik wakker door die energieschokken.
Het leek op een soort epileptische aanval, maar ik was bewust en kon het zelf stoppen na paar seconden. Ik was ook niet bang. Ik bewoog echt als een slang en ben er zeker van dat dit kundalini-energie is, omdat ik zeer bewust werk met mijzelf in de transformatie waar ik door heen ga. Voel me zeer helder en kan overal goed bij. Yoga en mediteer ook veel deze dagen en keer me naar binnen. Ik geniet er wel van deze energie voelt krachtend én helend, maar ben tegelijkertijd ook moe, overhit en hoofdpijn (ontgifting). Heb jij het meegemaakt dat er kundalini-energie vrijkwam? En hoe voel jij je dezer dagen? Maak aub gebruik van deze energie want bij elke poort liggen er mooie kansen om krachtig te groeien 🙏🏼🌻💫.

Hoe werk je met de energie van de leeuwenpoort?

1. Door heel bewust te zijn dat alles wat je nu denkt enorm krachtig is. Bewust zijn dat iedere handeling telt maar er niet over frustreren. Als je geen goede gedachten hebt het opmerken en het laten gaan en dan weer ombuigen. Ook meditatie en yoga werkt nu zeer krachtig en het is een super tijd om te manifesteren! Naar binnen keren maar juist stappen zetten want het gaat nu in een stroomversnelling.

2. Door te gronden. Deze energie is heel krachtig en wil door jou heen. Door te gronden zul je deze energiedownload makkelijker kunnen intergreren. Ik ben zelf onwijs duizelig en niet geaard nu, dus extra gronden is dan erg belangrijk. Gronden kan door te mediteren en te yoga’en, maar ook sport of andere lichamelijke activiteiten is een goede.

3. Ga niet te hard, jouw tempo is precies goed. Mocht je je uitgeput, gestrest, onrustig moe en/of overhit voelen dan ga je te hard. Neem dan een stap terug door yin-energie te activeren.

4. Let ook op synchroniciteit. Dubbele getallen, veertjes, iemand aan wie je net dacht die jou bericht; het zijn allemaal aanwijzingen en knipogen van het Universum dat je op het voor jouw goede pad bent ✨💙

Het zijn wat aanwijzingen, maar als je het doorhebt en helder krijgt werkt het super in je voordeel allemaal✨ Onthoud: het is een proces en ook dit gaat met vallen en opstaan.💕

Succes en geniet van deze energie! Hij is enorm krachtig en hoog van trilling!!! Liefs S.
Aanrader: deze healing-muziek. Love it!
https://soundcloud.com/2r1/1-hour-432hz-om-schuman-res

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.