HSP Suze Dijkstra 2222
Collectief HSP Mind Publicaties

Mijn artikel over HSP op Brainwash

Ello!

HSP mag mijns inziens mainstream worden. Zodat niet alleen diegenen die HSP al kennen er vanaf weten, maar dat het een normale term wordt in de hele maatschappij. Waarom? Zodat er geld vrij komt voor meer (wetenschappelijk) onderzoek, en mensen zich daardoor in toekomst sneller zichzelf kunnen (h)erkennen als HSP’er (en de zorgverlening, leraren, ouders etc hen ook). Dat zou een hoop leed schelen, omdat teveel mensen nu een verkeerde diagnose krijgen in plaats van dat ze HSP’er zijn (dus geen stoornis hebben). En wie met zijn HSP-gebruiksaanwijzing aan de slag gaat, kan écht enorm opbloeien. Meer dan als je niet weet wat er speelt, en een verkeerd labeltje op je voorhoofd gespeld krijgt.

💙

Leuk als je hieronder laat weten wat je van het artikel vindt :)).

Liefs S.

Lees het hier.

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

3 Comments

 1. Mooi artikel, Suze. En ik denk ergens dat het goed is dat je zo’n weg hebt bewandeld. Juist die dingen tekenen ons en maken ons tot wie we zijn.
  Veel herkenning in je verhaal. Vooral het hebben van conflicten met anderen is herkenbaar.
  x

  1. Hey girl, thanks! Ja denk t ook. Ik ben wie ik ben omdat ik was wie ik was. Heb nog wel veel meer meegemaakt heur, dit is alleen mn HSP bewandeling. Na 22ste kwam ellende pas:P jokie. Wel beetje waar. Maar nu in t licht

   En gij dan

   LIEFS

  2. Tell me ur storyyy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.