Coronavirus tips
Collectief

Mijn visie op het Coronavirus

Het coronavirus? Ik denk en voel er veel van, en wat ik wil delen is als volgt.

Het virus is er om ons wakker te schudden. We gaan niet alleen naar een nieuwe tijd (5d), die tijd ís er allang. We verschuiven razendsnel naar het nu, en hiervoor wordt alles belicht wat niet mee kan.

Het Cornovirus neemt onze consumptiemaatschappij onder de loep, ons individualisme, het reset de aarde en het is idd een natuurlijke selectie net zoals een gewone griep. – Nu betekent dit niet dat we achterover moeten leunen of volledig paniek moeten zaaien. De nieuwe tijd draait om balans tussen het vrouwelijke en het mannelijke. Op ons gevoel afgaan, ontspannen en tegelijkertijd onze verantwoordelijkheid nemen. Of Nederland hiermee te laat is? Dat kan ik niet bepalen. Er is vooralsnog meer gedaan dan hier in Indonesië, en hier op Bali far so good, op één iemand na (die al het land uit was).

Ik snap heus dat er meerdere gevallen moeten zijn die zich niet melden in Indonesië, maar dat neemt niet weg dat we moeten doen wat we kunnen: in actie gaan én onze emoties in balans houden en trilling hoog houden. Dat lijkt een hele klus en dat ís het ook, maar het is T I J D. Samen kunnen we dit ✨💙.

Echter, betekent verantwoordelijkheid nemen ook dat we individueel moeten werken. Dus op het moment niet reizen, je trilling hoog houden (dus in het licht blijven en niet in angst zitten), goed eten, en doen wat je kan. Is het beter om binnen te blijven denk je? Vooral doen! Hooggedoseerde vitamine C in huis halen? Ja! Yoga, in bad, lekker een boek lezen met een kop thee met citroen en gember?? Jaaa!🕴🏻:-). We moeten het écht anders doen en met zijn allen, en dat is wellicht wat dit virus ons kan leren. Elk nadeel heb z’n voordeel ;).

👆🏼 Dit is mijn visie en iedereen is totaal vrij te vinden wat hij/zij vindt, dus ik ook. Ik ga niet in discussie hierover want dit zegt mijn gevoel. Uiteraard mag je jouw visie hieronder delen, of deze nou aansluit of niet. Wellicht pas ik mijn visie aan maar niet qua goed of fout, want dat bestaat niet in dit verhaal. Houd je visie constructief, want nogmaals dát heeft de wereld nodig. Dus: andere visies? Welkom! Wél opbouwend en er hoeft geen eindconclusie van alle visies te zijn. Ieder zijn puzzelstukje van de puzzel die de wereld heet. Sámen.
Amen
🌍🌈 Share je visie als je wil 👇🏽

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.