Stories

Pijn is je leermeester

Proberen de onvermijdelijke pijn, rommeligheid en onvoorspelbaarheid te vermijden die bij het leven hoort, weerhoudt je ervan om te leren.

_

Lijden is het resultaat van het leven proberen te vermijden, maar het leven kan niet worden vermeden omdat je HET leven BENT. Dus het maakt niet uit hoeveel je probeert te perfectioneren, te pleasen of te bewijzen; je kunt niet aan jezelf ontsnappen.

_

Als iets je pijn doet is het beste om de pijn te doorvoelen, totdat het zijn kracht over je verliest. Maar, alleen als je een goed leven wilt 😉. En de echte truc hierbij is: in staat zijn om dit aan te gaan met je hart open.

_

Pijn is niet jouw keuze, maar herstel is dat wel. En pijn is de enige manier om jouw kracht bloot te leggen, en deze te gebruiken om positief te transformeren (en ja, je moet jezelf transformeren in het leven, omdat verandering het enige constante is).

_

Onze momenten van groei ontstaan meestal uit pijn, dus het klinkt harder dan het is. Dus wees dankbaar voor je pijn, want het is een geschenk. Pijn is namelijk je leermeester, en het is aan jou wat je met zijn lessen doet 🌱.

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.