Collectief HSP

Podcast: HSP & het C-virus

HSP & deze tijd: hoe ga je hiermee om?

Ondanks dat HSP maar één aspect is van je Zijn, is het wel een heel belangrijk elementje. Je bent toch anders en ervaart de wereld ook een een bietje anders dan niet-HSP’ers.
En hoe blijf je dan overeind nu in deze gekke tijden, als de ‘normale’ wereld je vaak al overweldigt en duizelt?

Ik maakte er een podcast over, je kan ‘m vinden in de link in bio. Hij is wel een beetje amateuristisch in elkaar geflanst, lol. Maar het gaat om mijn boodschap voor jullie ✰ Wat wil jij meegeven aan anderen in deze tijd? I would like to hear 👇

 

 

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.