Bali Mind Persoonlijk Spiritueel

Soms moet je gewoon springen in het leven!

Goedemiddag. Ik ben nu officiëel een half jaar op Bali. Voor mij is dit best lang, maar de Nederlanders die ik hier ontmoet en waar ik mee omga, wonen hier al járen. Bij hen ben ik echt nog een groentje. Niet dat dat uitmaakt, maar zo zie je: alles is maar een perspectief. 

Ik ben op verzoek van mijn ziel naar Bali gegaan. Het riep me gewoon en ik móest erheen. En al die keren dat ik zo getrokken werd naar iets (studie, hobbys, steden, mensen, kambo, landen) klopte dit achteraf gezien áltijd. Het bleek altijd precies wat er op dat moment nodig was.

Wat heb jij hieraan? Dat je niet altijd een heel uitgestippeld plan hoeft te hebben om dingen te doen, die simpel gezegd jouw ziel nodig heeft om te ontwikkelen. Sterker nog, als je dit alleen maar vanuit je hoofd zou doen, beperk je jezelf heel erg. Want je hersens geven je alleen advies van wat ze al kennen, wat dus vaak erg veilig is. Hoe kunnen ze anders weten dat het ‘goedkomt’ en het ‘veilig’ is? Juist, dat baseren ze alleen op logica, herinneringen en wellicht de paden van anderen die deze weg al hebben bewandeld. Zo saaai.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je soms gewoon moet springen. Ik krijg heel vaak de vraag hoe het leven op Bali is, van mensen die ook willen gaan en dat ze ook aan het bedenken zijn om te gaan. Ga gewoon! Als je voelt dat iets nodig is, doe het dan is mijn advies. Er is geen goed of fout en je trouwt niet met een keuze. Het is niet allesbepalend, maar wel altijd leerzaam. En ik houd óók ontzettend van analyseren, dingen bedenken, ratio en logica maar dat gebruik ik voor mijn werk en om lessen te halen uit keuzes die ik maak vanuit mijn ♡. Samenwerken met hoofd en hart dus.

Bali blijkt voor mij absoluut de beste keuze voor dit moment in mijn leven. Mijn hersens zijn daar nu ook over uit, iets wat mijn hart dus allang wist 😏. Wat ik hier allemaal al heb geleerd (en dat is veel) en in de praktijk heb gebracht komt later deze week in een artikel. Dus stay tuned..

Wanneer maakte jij voor het laatst een keuze vanuit je hart? En hoe pakte dit uit? ♡♡♡.

 

 

 

 

 

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

2 Comments

  1. Sabine says:

    Wanneer kunnen we je boek hsp kopen

    1. Suze says:

      Hey Sabine! Zeer binnenkort! :)) Gr Suze

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.