Blog

Waarom ik een tijd niet heb geschreven

Hallo!

Hier even een update vanuit Bali! Het is gewoon al december en ik ben al vijf maanden hier. Wauwie, ineens vliegt de tijd :).

Ik zit hier nu lekker met 32 graden binnen te typen. Het is hier momenteel regenseizoen en ik geniet echt onwijs van die afwisseling tussen regen en zon. Ik houd zelf erg van seizoenen, en vond alleen zon echt heel vervelend (haha). Zodoende zat ik op het strand en verlangde ik naar herfst, koud, een bruine kroeg, herfstbok, pepernoten en een open haard. Nu de regen soms met bakken uit de hemel mét spannende onweerbuien, kan ik weer de schrijver zijn die geniet van regen ;). Ook geniet ik weer onwijs van de zon als ze er is. Laat me weten in de comments als jij ook van regen van houdt ;).

Het gaat goed met mij. Ik ben gelukkig. Ik heb veel verbinding met mens, natuur en dier en dat maakt mij een gelukkig mens. Ik ben vaak blij en energiek; typ ik met een tevreden glimlach op mijn gezicht.

Blog

Welnu, de informatie die ik wil delen met je. De oplettende lezer onder ons zal het gemerkt hebben: ik heb al enige tijd geen blog geschreven. Dit komt omdat ik (naast dat ik vier dagen geen laptop-oplader had), mij erg aan het focussen ben op de nieuwe stappen die ik carrière-wise ga zetten in het nieuwe jaar. En dat kan ik alleen met een kalm hoofd en dus trok ik mij me lekker terug in mijn cocoon en was ik voornamelijk het grotere plaatje eens aan het bestuderen.

Ik bevind mij namelijk op het moment een beetje in een tussenstation, en alles is aan het verschuiven op zakelijk en persoonlijk gebied merk ik (op een voor mij constructieve en opwindende manier).

Dit houdt op een praktische manier in:

 • Als journalist ben ik altijd bezig met journalistiek werk maken en vinden. Op dit moment houdt dat in: meer werk vergaren, netwerken, voor opdrachtgevers aan het schrijven en artikelen schrijven in opdracht (deze komen later ook op de pagina publicaties op deze blog).
 • Voor mijn blog ben ik bezig met: samenwerkingen, campagnes, artikelen bedenken en maken.
 • Coaching: ik coach op dit moment één persoon per week gemiddeld. Dit wordt uitgebreider aangeboden.

Ondertussen houd ik mijn Instagram wel altijd up to date voor als je dagelijkse post, inspiratie, updates (vanuit Bali en mijn innerlijke reis) en/of vermaak wil.

Wat kan jij verwachten?

Mijn platform wordt in het nieuwe jaar steviger aangepakt. Dit zal zowel zicht-als onzichtbaar zijn. Wat jij in ieder geval van dit platform kunt verwachten in 2019 is het volgende:

 1. Twee keer per week een korte blog
 2. Één keer per week een lange blog
 3. Veel informatie over nieuwetijds-en kristalkinderen/Newage/CollectieveShifts/5d/engelen.
 4. Maar ook de toegankelijke aardse kant wordt net als nu meegenomen. We zijn immers ziel, geest én mens. Verwacht dus weer informatie over HSP, supplementen, ego’s en allerlei aardse ongemakken/fijne dingen.
 5. Een samenwerking met een andere blog, waarvoor ik ook informatieve en inspirerende teksten schrijf. Hiervoor zal ik linken via mijn website, zodat je dit kan volgen.
 6. Coaching, hetzelfde wat ik nu ook aanbied. Dit zal meer naar de voorgrond komen op mijn blog.
 7. Gratis (online) kennismaking-gesprekken van circa dertig minuten. Nu gaat dat per e-mail, maar als je mij in het echt wil spreken/zien om te kijken of een coach-sessie iets is voor jou, kan dit vanaf 2019 dus ook.
 8. Meer toffe samenwerkingen, die altijd bij mijn blog passen (ik geef altijd aan wanneer het een samenwerking betreft). Denk hierbij aan kortingen en inspirerende tips. Ook komen er weer interessante mensen aan in de rubriek: De boodschap van (lees hier de laatste met: De Huismuts // Rachel van Sas).
 9. Meer fijne, diepgaande, informatieve en inspirerende interviews met schrijvers, (HSP)experts, spirituele leraren etcetera. Zo heb ik bijvoorbeeld eens Jan Geurtz geïnterviewd en Elke van Hoof. In 2019 ga ik dus nog veel meer toffe interviews publiceren!

Bedankt!

Dit was het voor nu. Ik wil JOU heel erg bedanken als je een (vaste) lezer bent voor het lezen/volgen van mijn platform. Ik hoop jou te mogen inspireren en dat je steeds meer jezelf zal zijn! Je bent het al, je moet het alleen nog worden. We zijn immers nooit uitgeleerd!

Verder lijkt het me leuk jou graag een keer te zien/spreken via mijn social media, email of whatever (als we dit al niet doen). Want die interactie en verbintenis vind ik het leukste dat er is en ik ben altijd benieuwd naar andermans verhaal.

Verder is het vast al te vroeg om je een goede jaarwisseling te wensen, maar ik wil je wél alvast een fijne decembermaand wensen vol met (vreselijke) kerstdagen en gezelligheid (ugh). Geintje ;). Het wordt vast heel gezellig. Ik kan je ook aanraden om eens een tussenstation in te gaan, december is hier een topmaand voor :). Lekker terugtrekken in jezelf en bedenken wat JIJ nou écht wil.

Stel jezelf bijvoorbeeld de vragen (op welk gebied dan ook): wat wil ik, hoe ga ik het doen, wat is mijn volgende stap en wat wil ik uiteindelijk bereiken (met je werk/jezelf etc)? Doe dit in stapjes! Als je advies wil kan je me altijd een bericht sturen.

Voor nu adieu en een hele fijne zaterdag :).

Liefs,

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

2 Comments

 1. Goede reden om even niet te bloggen, ja. Ik ben heel benieuwd naar je plannen voor 2019! Ik heb het idee dat ik zelf een beetje uit mijn tussenstation aan het vertrekken ben, dus hopelijk heeft 2019 voor mij ook nieuwe leuke dingen in petto 🙂

  1. Dankjewel voor je reactie Britt, en sorry voor mijn late reactie. Een apple-oplader en Azie gaan niet zo snel hand en in hand (voor mij) blijkbaar. Nu er weer helemáál klaar voor :)). Leuk, ik zal je website eens bezoeken XX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.