De wet van de aantrekkingskracht
Collectief De nieuwe tijd Spiritueel

Wat is de wet van de aantrekkingskracht? 🌟

In ons leven hebben we nooit bewust geleerd om situaties aan te trekken, maar leren we vooral om externe, tastbare dingen toe te voegen in ons leven zodat we hogerop de ladder kunnen komen. Daarbij vergeten we dat we alles dat we niet zien óók aantrekken. Dit komt omdat alles energie is en je – bewust of niet – aantrekt wat je wil. Naast bijvoorbeeld een baan, studie en relatie zijn er nog miljoenen dingen in je leven, die je dus niet bewust kiest (maar wel onbewust). Je kiest eigenlijk dus ALLES uit, maar we zien alleen de externe dingen. Daarom is het handig om deze de wet van de aantrekkingskracht te kennen, zodat je leert hoe je jouw droomleven kan manifesteren.

Alles bestaat uit energie, ALLES, dus ook de onzichtbare dingen. Het lijkt hier op aarde een fysieke wereld omdat we waarnemen met onze zintuigen, maar het leven is echt één grote energetisch veld. Voor veel mensen is deze wereld niet waarneembaar.

Als je snapt dat alles energie is (inclusief jijzelf), dan kan je ook begrijpen dat je sowieso onderdeel van het universum bent. Je LEEFT dus niet alleen in het universum, je BENT het universum. Je bent hierin een magneet dat energie (trilling) aantrekt. Als je dus snapt dat je sowieso meedoet met deze wet van aantrekking, kan je er maar beter bewust van zijn, zodat je manifesteert wat je wél wil in plaats van wat je niet wil.

Deze wereld bestaat wel degelijk ook al zie je het niet per se, denk maar aan stralingen, aura’s, wifi et cetera. Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet.

Weten dat onze wereld dus niet alleen fysiek is, is dus ontzettend belangrijk. Al ben ik ervan overtuigd dat je dit intuïtief al weet. Je bent namelijk vast bekend met telepathie, situaties die terug blijven komen, dingen die precies op het juiste moment komen et cetera.

Wat kan ik hiermee?

Je hoeft deze wet niet exact te begrijpen om ermee te werken. Je werkt er nu dus ook al mee, en mensen die totaal onbewust leven OOK (maar zij weten dat dus niet).

Het is dus wel belangrijk om te onthouden dat alles energie is en je dus ALLES aantrekt (wat je wil wat je niet wil). Weet ook dat het universum oordeelvrij is, en alleen een ja kent. Geloof jij dat je iets kan? Dan is dat zo. Geloof je dat niet? Dan is dat zo! Geloof je dat iemand anders jou iets aandoet? Jouw geluk in de weg staat? Dan zal je dat zo ervaren. Kortom, jij kan alles aantrekken, zonder het externe te veranderen. En dat is net zo leuk als dat het klinkt.

Hoe werk ik met deze wet?

Alleen denken (mindset) is zeker niet genoeg, omdat er niet 1 sleutel bestaat om jouw gewenste leven te creëren. Daarvoor zijn allerlei stappen nodig. Het is een oneindige reis en hoe alles zich ontvouwt is niet zo van belang. Vertrouw erop dat je krijgt wat je vraagt, alleen soms in een andere vorm dan je wil. Je krijgt altijd de beste situatie dat bij jouw verzoek past.
Om te krijgen wat je wil, moet je eerst weten wat je wil en deze zaadjes planten. Doe daarvoor je innerlijk werk. Focus je op jezelf, en snap dat je alles zelf moet vinden. Zie het als een speelwinkel. Alle kadootjes liggen in jou, maar je moet wel even bedenken wat je wil en het aanwijzen. Ongetwijfeld kom tijdens het bewandelen van dit pad blokkades tegen en viezigheid, maar ook daar mag je mee werken. Je mag leren dat je je focus behoudt en al die zijwegen die jou niet hetgeen gevend dat je wil vermijdt.

Ga dus naar binnen en kijk wat je zodoende tegenkomt. Soms moet je echt grote stappen zetten als je iets groots wil bereiken; zoals een baan opzeggen, verhuizen, mensen loslaten die niet meer bij je passen. Ook al zijn deze stappen doodeng, deze zijn broodnodig om je te brengen naar de plek waar je wil zijn.

Concreet manifesteren

* Moodboard maken.
* Visualiseren hoe je een situatie wil hebben (en stappen zetten die daarbij passen).
* Script schrijven.
* Loslaten dat je niet meer dient. Mensen/werk/omgeving.

Tot slot

Manifesteren bestaat niet uit één sleutel. Het is een hele wereld waar je bewust in kan stappen (en waarvan je al onbewust deel uitmaakt). Ik kan niet alles vertellen in deze post, maar dit is is de kern. Houd daarvoor mijn werk in de gaten, want in praktisch al mijn werk geef ik denkbare sleutels die jij kan gebruiken om het leven te creëren dat je zo graag wil! Het is aan jou wat resoneert met jou en wat je meeneemt. 🌻💙🌟Het is zeer belangrijk dat je met VOLLE overtuiging bovenstaande begrijpt en weet dat alles in je zit. Je moet het dus nooit buiten jezelf zoeken, want dan verbreek je die verbinding direct.

Conclusie

Hoe meer je het in jezelf zoekt, hoe hoger je trilling wordt. Hoe meer je denkt in wat je WEL wil, in plaats van niet, hoe meer je dingen aantrekt van deze hogere trilling. Ja, jij kan dit ook. Je kan van iedere plek vandaan komen en naar iedere plek toegroeien. Sterker nog: er bestaat geen plek. Jij bent nu, jij bent het leven, jij bent het universum.

Jij schrijft jouw script. Ben je niet blij met hoe je leeft op dit moment? Herschrijf het. Doe het NU, want er is geen verleden en geen toekomst. Dit is geen gaar geloof, dit is zo. Je bent energie, niets meer. Als jij nu dingen wil toetrekken die je wil, dan moet je dat nu bepalen en het universum zal direct een deur openen. 🌟

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.