tips zelfvertrouwen vergroten
Mind Spiritueel

Hoe vergroot je zelfvertrouwen?

Je zelfvertrouwen vergroot je niet door ALLEEN je mindset te veranderen. Dat is ONZIN. Je kan namelijk niet weglopen van je schaduwkanten, die zijn namelijk ook een deel van jouw energiesysteem. Ook al zou je dat willen, je schaduw achtervolgt je altijd.

Spiritualiteit draait niet om alleen in het licht te staan. Spiritualiteit – of bewustzijn – gaat namelijk om acceptatie van alles in het leven (en dus van dat in jou zit, want jij BENT het leven). (H)erkenning van die donkere plekken is broodnodig als in je kracht wil komen te staan, anders blijven ze gerust je hele leven in je energiesysteem/onderbewustzijn zitten. Door je donkere plekken te zien, kun je zo ook TRANSFORMEREN naar het licht, en doe je niet alleen door simpelweg een knop om te zetten. Nee, dat proces vergt heel wat stappen. Als je die doorloopt en op die manier bewust transformeert, vergroot dat je zelfvertrouwen. Het is dus je eindbeloning, en dat verdien je door iedere dag stappen te zetten (dan enkel een andere mindset te hebben, al is dit wel een onderdeel van). Welke stappen dat onder andere in mijns inziens zijn, lees je in mijn artikel op Bedrock!

Namasté

 

 

Suze

Ik ben Suze, geboren om 08.08 op 31.08.1989, te Breda.
Ik ben een HSP'er, een nieuwetijdsmens, een lichtwerker, een Brabander, een zacht meisje met pit, beeldend en praktisch tegelijk, iemand met een sterke boodschap, maar bovendien: een mens met allerlei imperfecties en perfecties: net als jij.

Ik verwonder mij voor hetgeen wat we niet altijd letterlijk kunnen waarnemen. Ik analyseer er wat op los, en schrijf om de boel te structureren en anderen te inspireren.
Altijd op zoek naar eenheid en verbinding, met authenticiteit en aanwezigheid in het hier en nu. Zodat ik niet ga zweven, maar geworteld blijf. Met het hoofd in de wolken, en de voeten in de aarde.

Hier laat ik al mijn kaarten zien, verenig ik alle elementen van het leven en nodig ik jou uit om hetzelfde te doen.

Spread the light

💙

You may also like...